MHz Mediaproduktioner
Om företaget

Jag som driver MHz Mediaproduktioner heter Marcus Hertz. Jag har arbetat med web och byggt hemsidor på hobbybasis sedan mitten av 90-talet och köpte min första digitalkamera – en Canon Imarcus2XUS 60 kompaktkamera – 2006.

2008 tog jag steget upp till systemkamera och då jag vant mig vid och gillar Canon, så blev det en EOS400D denna gång. När jag började få fler och fler förfrågningar på hemsidor och foton – speciellt från företag som drivs av bekanta – så beslutade jag mig för att ta steget fullt ut och starta ett företag, dels för att underlätta betalningen från företagskunderna, men också för att komma vidare och gå från hobbyverksamhet till riktigt företagande.

2012 bytte jag utrustning igen, denna gång blev det en Canon EOS 7D som förutom otrolig bildkvalitet även ger mig möjligheten att filma video i full HD-upplösning.

Då detta är en nisch med hård konkurrens driver jag företaget på sidan om min anställning som bilvårdare och platsansvarig på Dahlbergs Bilservice & Rekond i Sundsvall, där jag även har byggt och sköter driften på hemsidan och skapar annonser och trycksaker.

På grund av mina arbetstider på Dahlbergs föredrar jag i största mån att sköta mina kundkontakter via e-post alternativt via telefon eller möten på kvällar och helger. Jag ber er som kund att ha överseende med detta.